Waarom SponsoreenMinuut

Sponsoreenminuut.nl zag het levenslicht kort nadat het kabinet in 2011 besloot om de bezuinigingen van tweehonderd miljoen euro in de Kunst- en Cultuursector door te zetten. Ilse van Kollenburg, actrice, theatermaakster èn onderneemster wilde deze enorme hap uit het cultuurbudget niet zien als een verloren strijd, maar juist als een kans om te bewijzen dat cultuur en ondernemerschap zeer goed samen kunnen gaan en elkaar zelfs kunnen versterken. Een kans voor innovatie en creativiteit.  En toen werd sponsoreenminuut geboren.
De naam zegt het al: door het sponsoren van één minuut vormt zich de financiering van een compleet theaterstuk. Op dit moment loopt sponsoreenminuut voor het theaterstuk ‘Salon voor 1’ ,  de tweede voorstelling van Ilse van Kollenburg.

In 2011 werd de monoloog ‘Omdat ik de beste ben’ via deze weg mogelijk gemaakt. De voorstelling stond op verschillende festivals en wist daar menige zaal (en zwembad) te vullen.

Meer informatie over dit stuk kunt u hier vinden: Salon voor 1 »

Mogen we een minuut van uw tijd?

Waarom zou u een minuut doneren?

Met uw donatie aan sponsoreenminuut laat u niet alleen zien dat ondernemerschap binnen de kunst en cultuursector een kans verdient, uw sponsorminuten hebben ook positieve effecten voor uw bedrijf. Hoe deze ultieme samenwerking in uw voordeel kan werken zetten we graag even voor u op een rijtje:

  • Wij trekken graag volle zalen… en daar vaart u wel bij. Want door sponsoring van ons theaterstuk adverteert u onder een groot en divers publiek. Welke middelen wij daarvoor ter beschikking hebben en welke sponsorpakketten daarbij passen kunt u hier lezen: Sponsorpakketten
  • Met sponsoreenminuut hebt u iets origineels in handen. Het is de tweede keer dat er op deze wijze in Nederland een theaterstuk wordt geproduceerd. U bent één van de pioniers, u bent origineel, u valt op en… uw bedrijf ook.
  • U tilt cultuur naar een duurzamer niveau. Want door uw donatie draagt u bij aan de stimulering van ondernemerschap binnen het Nederlandse cultuurlandschap en zodoende naar een rijke, culturele toekomst.
  • U hebt uw zakenrelaties iets bijzonders te bieden; een vrijkaartje voor een theaterstuk wat mede door u tot stand is gekomen, waar uw logo de medewerkers siert en waar u na afloop rustig een glaasje kunt drinken
  • Onze minuten zijn ons goud waard, maar ruimschoots betaalbaar. We hebben verschillende sponsorpakketten tegen verschillende tarieven. Deze kunt u hier vinden: Sponsorpakketten

Hebben we u voldoende overtuigd?

Wilt u graag mee sponsoren of meer weten over onze actie, neem dan contact met ons op via het contactformulier of via info@sponsoreenminuut.nl.

Wilt u meer weten over het theaterstuk ‘Salon voor 1’  kijk dan op deze website: www.ivkproducties.com

Informatie over actrice en theatermaakster Ilse van Kollenburg vindt u hier: www.ilsevankollenburg.nl

inhoud spaarvarken:
€ 637,50
Wilt u als particulier bijdragen? Dat kan!
Geef uw bijdrage »

Sponsors:

Bart van den Heuvel

Maartje en Henk van Daalen

Marijke Stultiens

Ad Maas

Annemieke Sopers

J.M. Jansen

Marina Evers

Kapteyns

Joep en Nelleke Brenninkmeijer

Janice Ross en Mark Gommers

George en Tonny Janmaat

Wim Verbei

Henriette Gommers

Marianne van Duuren

Pauline Meursing & Hans Kemper